Glutenvrije bakkerij Gebaksjuwelier

Glutenvrije bakkerij Gebaksjuwelier is een Bakkerij gelegen aan Schoolhof West 13A in Culemborg.

Meer informatie over Glutenvrije bakkerij Gebaksjuwelier in Culemborg

Bij de Gebaksjuwelier kun je ambachtelijk en vers glutenvrij brood en banket bestellen via hun webshop. In hun glutenvrije bakkerij worden alleen glutenvrije producten gebakken, zonder gebruik van glutenvrij tarwezetmeel. Ze bieden ook glutenvrije (en melkvrije) high tea aan, die je kunt bestellen in de webshop en kunt afhalen of laten verzenden. Daarnaast organiseren ze op zondag 19 en 26 november een glutenvrije afscheids-parTEA, waar je kunt genieten van soep, hartige hapjes, broodjes en zoetigheid. Tijdens de zomervakantie hebben ze aangepaste openingstijden en is de bakkerij gesloten van 23 juli tot en met 16 augustus. Verder kun je bij de Gebaksjuwelier ook glutenvrije tompoucen halen op Koningsdag en kun je in de webshop diverse recepten vinden. Ze beantwoorden ook veelgestelde vragen over glutenvrij eten en bieden workshops, kinderfeestjes en high tea aan.

Wil je weten wat Glutenvrije bakkerij Gebaksjuwelier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Glutenvrije bakkerij Gebaksjuwelier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Glutenvrije bakkerij Gebaksjuwelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Glutenvrije bakkerij Gebaksjuwelier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Glutenvrije bakkerij Gebaksjuwelier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Glutenvrije bakkerij Gebaksjuwelier

Bezoekers bekeken ook