Gunther's Family Fit

Gunther's Family Fit is een Sportschool gelegen aan Anthonie van Diemenstr 18 B in Culemborg.

Meer informatie over Gunther's Family Fit in Culemborg

Gunther's Family Fit in Culemborg is een sport-, squash- en gezondheidscentrum waar sportiviteit en gezelligheid voor het hele gezin centraal staan. Het team biedt een persoonlijke aanpak in een veelzijdige en gezellige omgeving. Bij Gunther's Family Fit kun je terecht voor diverse groepslessen, zoals yoga & Nidra, flow & Pilates, pump & shape, Yin Yang yoga, bedrijfsfitness, buikspierkwartier, Yin yoga, Zumba en Kick!. Daarnaast worden er ook faciliteiten aangeboden voor krachttraining en afvallen. Het is mogelijk om een gratis intake/gezondheidscheck te laten doen en er zijn vacatures voor fitnessinstructeurs en baliemedewerkers/fitnessbegeleiders. Gunther's Family Fit nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de groepslessen, waarbij je extra gemotiveerd wordt door de instructeurs.

Wil je weten wat Gunther's Family Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gunther's Family Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gunther's Family Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gunther's Family Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Gunther's Family Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gunther’s Family Fit

Bezoekers bekeken ook