Haarstudio 11

Haarstudio 11 is een Kapper gelegen aan Wouter Uten Goyelaan 11 in Culemborg.

Meer informatie over Haarstudio 11 in Culemborg

Linda is de eigenaar van Haarstudio 11, gelegen in de nieuwbouwwijk Parijsch Zuid in Culemborg. Haarstudio 11 verwelkomt zowel dames, heren als kinderen en hecht veel waarde aan kwaliteit, gastvrijheid, gezelligheid en persoonlijke aandacht. Ze werken met exclusieve producten van het Zwitserse merk Trinity Haircare en TAILOR'S. Linda blijft zichzelf ontwikkelen door regelmatig educatieve seminars en trainingen te volgen, waardoor ze altijd op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen in het kappersvak. Ze hoopt u snel te mogen verwelkomen bij Haarstudio 11.

Wil je weten wat Haarstudio 11 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio 11 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio 11? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio 11 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Haarstudio 11 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio 11

Bezoekers bekeken ook