Habbekrats

Habbekrats is een Kringloopwinkel gelegen aan Randweg 2 in Culemborg.

Meer informatie over Habbekrats in Culemborg

Sinds 2009 biedt Foundation 4 Life een 1-jarig intern vormingsjaar aan voor jongeren van 16-22 jaar. Momenteel hebben ze geen studenten, omdat ze zich richten op de verhuizing naar een nieuw pand en het ontwikkelen van hun jaarprogramma. Vanaf september 2024 zullen ze weer starten met een nieuwe groep studenten. Je kunt nog steeds open avonden bezoeken en er zijn meeloopdagen waarop je de sfeer kunt proeven en kunt praten met studenten. Elk schooljaar kunnen maximaal 16 studenten zich inschrijven en als er teveel aanmeldingen zijn, wordt er gekeken naar de inschrijfdatum.

Wil je weten wat Habbekrats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Habbekrats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Habbekrats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Habbekrats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Habbekrats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Habbekrats

Bezoekers bekeken ook