Haircare by me

Haircare by me is een Kapper gelegen aan kapsalon alleen via de dijk bereikbaar, Beusichemsedijk 24 in Culemborg.

Meer informatie over Haircare by me in Culemborg

Haircare by me is een kapsalon gevestigd in Culemborg-Beusichem aan de Beusichemsedijk 24. Ze zijn gesloten van 27 december tot en met 2 januari, dus het is belangrijk om op tijd een afspraak te plannen. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken door een WhatsApp, sms, telefoontje of e-mail te sturen. Let op: in het weekend worden appjes en e-mails na 16.00 uur op zaterdag pas op maandagochtend beantwoord. Vanwege het COVID-19 virus worden er extra maatregelen genomen volgens de RIVM richtlijnen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail (jessica@haircarebyme.nl) of telefoon (06-53730938).

Wil je weten wat Haircare by me verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haircare by me of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haircare by me? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haircare by me het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Haircare by me reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haircare by me

Bezoekers bekeken ook