Hairview (Chopinplein)

Hairview (Chopinplein) is een Kapper gelegen aan Chopinplein 16 in Culemborg.

Meer informatie over Hairview (Chopinplein) in Culemborg

Hairview is op zoek naar kapsters die openstaan voor groei en uitdagingen. Ze zoeken zowel ervaren kapsters als pas afgestudeerden. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om te groeien en te leren. Daarnaast bieden ze ook de Unlimited VIPkaart aan, waarmee je een jaar lang tegen een vaste prijs geknipt kunt worden. De VIPkaart is nu verkrijgbaar in de salons van Hairview. Verder introduceren ze Olaplex, een product dat het haar herstelt van binnenuit. Olaplex is geschikt voor alle haartypes en kan gebruikt worden om beschadigd haar te herstellen of om het haar te beschermen tegen dagelijkse invloeden. Olaplex is verkrijgbaar in verschillende Hairview salons. Bij Hairview kun je terecht voor diverse behandelingen, zoals knippen, kleuren, schoonheidsbehandelingen en haarverlengingen. Het bedrijf is aangesloten bij verschillende organisaties en werkt met topproducten. Klanten zijn tevreden over Hairview, zoals blijkt uit positieve reviews. Hairview werkt met professionele producten van Schwarzkopf en Maria Nila. Daarnaast zijn er ook nieuwtjes, zoals het feit dat Hairview de kapsalon Ellagance overneemt in Rijsoord/Ridderkerk en de Haarboutique in Hoef en Haag. Ook is er een nieuwe VIPkaart te koop in alle salons. Verder zijn er diverse acties bij de verschillende filialen van Hairview.

Wil je weten wat Hairview (Chopinplein) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairview (Chopinplein) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairview (Chopinplein)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairview (Chopinplein) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Hairview (Chopinplein) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairview (Chopinplein)

Bezoekers bekeken ook