Hand en Voetwerk

Hand en Voetwerk is een Nagelstudio gelegen aan Everwijnstraat 10 in Culemborg.

Meer informatie over Hand en Voetwerk in Culemborg

In de salon 'Hand & Voetwerk' in Culemborg werken Elske de Beus, Anouk van Lier en Tamara de Stigter. Elske is gespecialiseerd in manicure, nagelstyling en pedicure en heeft haar opleiding gevolgd bij Loïs Cosmetics. Ze werkt met gelproducten van O.P.I. Naast het zetten van gelnagels biedt ze ook handverzorging aan, zoals manicurebehandelingen en handscrubs. Anouk is sinds april 2016 werkzaam bij Hand & Voetwerk en is gespecialiseerd in pedicure, manicure, Gelcolor en huidverbetering. Ze heeft haar opleidingen gevolgd bij ROC Midden Nederland en Medik8 Skincare Biotechnology. Tamara werkt sinds juli 2021 bij Hand & Voetwerk en is gespecialiseerd in huidbehandelingen, pedicure en manicure. Ze heeft haar diploma's behaald bij Berber Hoogkamer en heeft veel ervaring en kennis opgedaan in de loop der jaren. Samen werken ze met de hand- en voetverzorgingsproducten van O.P.I. en voor huidbehandelingen gebruiken ze het merk Alpha-H. Ze geven graag advies over verzorging en bieden ook cadeaubonnen aan.

Wil je weten wat Hand en Voetwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hand en Voetwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hand en Voetwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hand en Voetwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Hand en Voetwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hand en Voetwerk

Bezoekers bekeken ook