Hart For Her Culemborg

Hart For Her Culemborg is een Sportcomplex gelegen aan Prijssestraat 75 in Culemborg.

Meer informatie over Hart For Her Culemborg in Culemborg

Bij hart for her kunnen mensen van alle leeftijden en met verschillende achtergronden terecht voor een training op hun eigen niveau. Of je nu een topsporter, een oma, een hardloper, een drukke professional of een tiener bent, iedereen is welkom om een proefles te volgen. Veel vrouwen die bij hart for her trainen, waren eerst geen fan van sporten of fitness, maar hebben nu plezier in het sporten ontdekt. Of je nu aan je weerstand wilt werken, wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon lekker wilt bewegen, hart for her biedt een ideale fitness formule. De nadruk ligt op het plezier van bewegen, de fijne sfeer en het gezonde, fitte gevoel. De missie van hart for her is om miljoenen vrouwen wereldwijd te helpen om fysiek, sociaal en mentaal in balans te komen. Door je eigen gezondheid en welzijn prioriteit te geven, kun je andere vrouwen om je heen inspireren en helpen om gezonder en zelfverzekerder te worden. Samen maken we de wereld een miljoen vrouwen sterker.

Wil je weten wat Hart For Her Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hart For Her Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hart For Her Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hart For Her Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Hart For Her Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hart For Her Culemborg

Bezoekers bekeken ook