Health and (aqua) Sports

Health and (aqua) Sports is een Opleidingscentrum gelegen aan Fluweelboom 2 in Culemborg.

Meer informatie over Health and (aqua) Sports in Culemborg

Health and (aqua) Sports is een organisatie die KNZB erkende opleidingen verzorgt voor de zwembranche. Ze staan voor maatwerk, kwaliteit, plezier, ontwikkeling en inspiratie. De organisatie is opgericht door Petra van Rooijen, die een ruime ervaring heeft als opleider en ondernemer in de zwembranche. Health and (aqua) Sports biedt opleidingen aan voor trainer wedstrijdzwemmen, lesgever zwemonderwijs en trainer waterpolo. Daarnaast bieden ze ook bijscholingen aan, zoals webinars en workshops. Ze zijn een erkend opleidingsinstituut van de KNZB en alle opleidingen voldoen aan de kwalificatiestructuur Sport. Ze hebben ook samenwerkingen met partners zoals De Sportbasis en bieden bijscholingen aan over onderwerpen zoals pedagogisch coachen en gezond presteren. Het volgen van bijscholingen helpt bij het bevorderen van de kwaliteit langs de badrand en het houden van een geldig trainersdiploma.

Wil je weten wat Health and (aqua) Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Health and (aqua) Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Health and (aqua) Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Health and (aqua) Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Health and (aqua) Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Health and (aqua) Sports

Bezoekers bekeken ook