Healthcenter Culemborg

Healthcenter Culemborg is een Sportschool gelegen aan Parallelweg West 13 in Culemborg.

Meer informatie over Healthcenter Culemborg in Culemborg

Wil je sporten bij een sportschool waar je je thuisvoelt, je doelen kunt behalen en de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt? Dan is Healthcenter Culemborg de perfecte plek voor jou! Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of een sixpack wilt krijgen, bij Healthcenter Culemborg helpen ze je om je doelstellingen te behalen. Ze onderscheiden zich van andere sportscholen in Culemborg door hun professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Je kunt gratis kennismaken met fitness bij Healthcenter Culemborg door een Gratis Dagpas Fitness aan te vragen. Daarnaast biedt de sportschool ook groepslessen, professionele Matrix apparatuur voor zowel cardio- als krachttraining, de Milon Cirkel, voedingsadvies gebaseerd op de Schijf van Vijf, wellnessfaciliteiten en fysiotherapie. Je kunt zonder verwijzing van je huisarts terecht bij de fysiotherapiepraktijk van Healthcenter Culemborg. Kortom, Healthcenter Culemborg is dé plek waar je moet zijn voor fitness en meer!

Wil je weten wat Healthcenter Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthcenter Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthcenter Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthcenter Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Healthcenter Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthcenter Culemborg

Bezoekers bekeken ook