HEMA Culemborg

HEMA Culemborg is een Warenhuis gelegen aan Oude Vismarkt 3 in Culemborg.

Meer informatie over HEMA Culemborg in Culemborg

Bij HEMA Culemborg kun je verschillende producten bestellen en kopen, zoals taart, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en meer. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor ophalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je kunt ook artikelen retourneren binnen 30 dagen, maar er zijn enkele voorwaarden aan verbonden. HEMA houdt ook van duurzaamheid en in de winkels kun je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Daarnaast zijn er ook andere HEMA-winkels in de buurt, zoals in Driebergen, Doorn, Leerdam, Bunnik, Nieuwegein, Houten, Wijk bij Duurstede, Geldermalsen en Vianen.

Wil je weten wat HEMA Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar HEMA Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Culemborg

Bezoekers bekeken ook