Het groene vuur Leemkachels

Het groene vuur Leemkachels is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Beesdseweg 1b in Culemborg.

Meer informatie over Het groene vuur Leemkachels in Culemborg

Het groene vuur is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van leemkachels. Deze kachels zorgen voor een schone verbranding en slaan de warmte op in hun massa, waardoor ze gedurende de dag een zachte stralingswarmte afgeven. Het principe van de accumulerende kachel is al duizenden jaren oud en heeft geen elektriciteit of andere voorzieningen nodig. De kachels van Het groene vuur vragen weinig aandacht van de eigenaar en zorgen voor een warm en comfortabel huis. Ze voldoen aan de strengste Europese eisen en kunnen worden aangepast aan de wensen en warmtebehoefte van het huis. Naast maatwerk zijn er ook standaardmodellen beschikbaar die in iedere woning passen. Voor meer informatie of de aanschaf van een leemkachel kun je contact opnemen met Het groene vuur.

Wil je weten wat Het groene vuur Leemkachels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het groene vuur Leemkachels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het groene vuur Leemkachels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het groene vuur Leemkachels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Het groene vuur Leemkachels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het groene vuur Leemkachels

Bezoekers bekeken ook