Hewi Meubelstoffeerderij

Hewi Meubelstoffeerderij is een Stofferingszaak gelegen aan Lange Havendijk 5 in Culemborg.

Meer informatie over Hewi Meubelstoffeerderij in Culemborg

Bij Hewi Meubelstoffeerderij in Culemborg kunt u terecht voor het stofferen en herstofferen van al uw meubelen. Of het nu gaat om zitmeubelen, bureaustoelen, autostoelen, caravankussens, hoofdborden of bootkussens, Hewi Meubelstoffeerderij heeft de ervaring en expertise om dit werk voor u uit te voeren. Als particuliere klant heeft u een ruime keuze uit verschillende stoffen en ledersoorten in talloze kleuren. Bij het herstofferen van uw meubelen wordt niet alleen de buitenkant vernieuwd, maar ook het materiaal van de zitting wordt gecontroleerd en indien nodig vervangen of opgevuld met nieuw materiaal. Afhankelijk van het gebruik krijgt u advies over de vulling van uw meubelen. Hewi Meubelstoffeerderij is al meer dan 45 jaar actief in de meubelmarkt en heeft meer dan 50 jaar ervaring in het stofferen van nieuwe meubelen en herstofferen van gebruikte meubelen. Ze zijn gespecialiseerd in het bekleden van meubelen, boten, auto's en kussens, en hebben zelfs een polyether snijafdeling voor maatwerk. Ze bekleden onder andere merken als Gelderland, Leolux, Rolf Benz en Artifort, en hebben een grote collectie meubelstoffen in rundleder en stof. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Hewi Meubelstoffeerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hewi Meubelstoffeerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hewi Meubelstoffeerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hewi Meubelstoffeerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Hewi Meubelstoffeerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hewi Meubelstoffeerderij

Bezoekers bekeken ook