HORstore.nl

HORstore.nl is een Winkel voor horren en hordeuren gelegen aan Boeltjesgraaf 22 in Culemborg.

Meer informatie over HORstore.nl in Culemborg

Een plissé hor is een hor met een vouwsysteem van horgaas. Het blijft op elke gewenste stand staan en klapt niet vanzelf terug. Met stabilisatiekoorden blijft de treklijst veilig en evenwijdig. Het gaas neemt altijd weer zijn oorspronkelijke vorm aan en je kunt de hor gemakkelijk terugtrekken. De horren zijn geschikt voor alle soorten ramen en deuren en houden insecten en ongedierte buiten. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium en carbon fiber. Daarnaast bieden wij snelle levering, tot wel 40% goedkopere prijzen dan in de winkel, hoogwaardige kwaliteit, 2 jaar garantie, gratis inmeten en montage, en geen voorrijkosten. Onze horren kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Tel: 06 333 200 15 Mail: info@horstore.nl KVK:82344019.

Wil je weten wat HORstore.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HORstore.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HORstore.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HORstore.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar HORstore.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HORstore.nl

Bezoekers bekeken ook