Huisartspraktijk De Meer

Huisartspraktijk De Meer is een Huisarts gelegen aan De Raaf 11 in Culemborg.

Meer informatie over Huisartspraktijk De Meer in Culemborg

Huisartspraktijk De Meer is een kleinschalige praktijk met persoonlijke aandacht voor patiënten. De huisarts, Heleen Hoolwerf, wil graag benaderbaar zijn voor eerlijke gesprekken. De praktijk is telefonisch bereikbaar en er kunnen afspraken worden gemaakt voor het spreekuur. De praktijk is gesloten op bepaalde data, maar voor urgente medische hulp kan er contact worden opgenomen met Praktijk Yvonne Rooijen. Afspraken kunnen worden gemaakt via e-mail of telefonisch. Als het minder urgent is, kan er minimaal 48 uur van tevoren een bericht gestuurd worden om een afspraak in te plannen. De praktijk is geopend op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur en bevindt zich in Culemborg. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de praktijk.

Wil je weten wat Huisartspraktijk De Meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk De Meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk De Meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk De Meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Huisartspraktijk De Meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk De Meer

Bezoekers bekeken ook