ijsbaan / skeelerbaan S.S.V. Lek en Linge

ijsbaan / skeelerbaan S.S.V. Lek en Linge is een Schaatsbaan gelegen aan Sportlaan 13 in Culemborg.

Meer informatie over ijsbaan / skeelerbaan S.S.V. Lek en Linge in Culemborg

Afgelopen weekend hebben vier leden van onze club meegedaan aan de skate-marathon van Berlijn, een indrukwekkend evenement met vierduizend inline-skaters. De Skate4daagse was een groot succes, met veel enthousiaste deelnemers van jong tot oud. Ook dit jaar organiseren wij weer een skatevierdaagse voor iedereen die graag op skates eropuit trekt. Op 3 juni vond de jaarlijkse 100 km tocht voor bikkels plaats, dit keer in Twente. Het schaatsseizoen voor onze jeugdschaatsers werd onlangs afgesloten met het diplomaschaatsen. Op 1 april was er een opendag op de skeelerbaan met verschillende activiteiten. Tijdens NLdoet-vrijwilligersdag is er flink geklust bij onze club. Jelmer behaalde een podiumplaats bij de baankampioenschappen junioren-B en het kampioenschap Super Sprint. Niels werd tweede op het NK-sprint voor junioren en Floris behaalde goede resultaten.

Wil je weten wat ijsbaan / skeelerbaan S.S.V. Lek en Linge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ijsbaan / skeelerbaan S.S.V. Lek en Linge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ijsbaan / skeelerbaan S.S.V. Lek en Linge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ijsbaan / skeelerbaan S.S.V. Lek en Linge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar ijsbaan / skeelerbaan S.S.V. Lek en Linge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ijsbaan / skeelerbaan S.S.V. Lek en Linge

Bezoekers bekeken ook