Imami Azam Moskee Culemborg

Imami Azam Moskee Culemborg is een Moskee gelegen aan Rietveldseweg 4 in Culemborg.

Meer informatie over Imami Azam Moskee Culemborg in Culemborg

De Imami Azam Moskee is een multifunctioneel gebouw dat op 11 juni 2011 officieel is geopend. Naast het functioneren als een moskee, wordt het ook gebruikt als buurthuis en biedt het verschillende diensten aan de gemeenschap, zoals huiswerkbegeleiding voor kinderen en cursussen voor zowel mannen als vrouwen. De moskee heeft ook een website die in maart 2003 is gestart en regelmatig wordt bijgewerkt. Op dit moment zijn ze op zoek naar assistentie bij de huiswerkklas en hebben ze behoefte aan nieuwe apparatuur, zoals computers en speeltoestellen voor kinderen.

Wil je weten wat Imami Azam Moskee Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Imami Azam Moskee Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Imami Azam Moskee Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Imami Azam Moskee Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Imami Azam Moskee Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Imami Azam Moskee Culemborg

Bezoekers bekeken ook