Jägers Banden en Wielen B.V.

Jägers Banden en Wielen B.V. is een Bandenwinkel gelegen aan Pascalweg 8 in Culemborg.

Meer informatie over Jägers Banden en Wielen B.V. in Culemborg

Premio is een bandenspecialist die een breed assortiment lichtmetalen en stalen velgen aanbiedt. Ze hebben een velgen configurator waarin alle beschikbare wielen te vinden zijn en je kunt zelf kijken welke het beste bij je auto past. Je kunt dit online bekijken in 2D of 3D. Daarnaast biedt Premio ook persoonlijk advies en andere diensten zoals verlagingsets en speciale dempers. Het Europees bandenlabel geeft belangrijke informatie over de veiligheid en milieu aspecten van een band. Premio adviseert je graag online en persoonlijk over het juiste bandenlabel. Bij aankoop van 2 of 4 Goodyear all-season banden ontvang je de Vector Protector kaart, waarmee je 1 jaar garantie hebt op je banden. Premio biedt ook de Premio Mobiliteitsgarantie aan, waarbij je altijd hulp krijgt bij autopech, zowel in Nederland als in het buitenland. Ze hebben gecertificeerde monteurs en streven naar een korte wachttijd. Tot slot heeft Premio kernwaarden zoals deskundigheid, betrouwbaarheid, comfort, efficiëntie en transparantie.

Wil je weten wat Jägers Banden en Wielen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jägers Banden en Wielen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jägers Banden en Wielen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jägers Banden en Wielen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Jägers Banden en Wielen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jägers Banden en Wielen B.V.

Bezoekers bekeken ook