Javra Software B.V.

Javra Software B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Landzichtweg 64 in Culemborg.

Meer informatie over Javra Software B.V. in Culemborg

Javra Software is een expert op het gebied van softwareontwikkeling en IT-diensten. Ze bieden op maat gemaakte softwareontwikkeling, applicatiebeheerdiensten op basis van SLA, consultancy en ontwikkelingscapaciteit in flexibele leveringsmodellen. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en levert sinds 2006 offshore diensten vanuit Nepal en sinds mei 2022 nearshore diensten vanuit Lissabon, Portugal. Hun slogan "offshore waar mogelijk, op locatie waar nodig" zorgt voor competitieve prijzen en maximale waarde voor hun klanten. Javra Software is trots op hun langdurige klantpartnerschappen en staat klaar om te helpen met passende oplossingen. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met hun sales- en business development team.

Wil je weten wat Javra Software B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Javra Software B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Javra Software B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Javra Software B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Javra Software B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Javra Software B.V.

Bezoekers bekeken ook