Jiu Jitsu Factory Culemborg

Jiu Jitsu Factory Culemborg is een Vechtsportschool gelegen aan Dojo - Sporthal Parijsch, Eendenkooi 3 in Culemborg.

Meer informatie over Jiu Jitsu Factory Culemborg in Culemborg

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) is een zelfverdedigingssport die al vanaf 4 jaar wordt beoefend. Het is een ideale sport voor kinderen, waarbij ze spelenderwijs leren om grenzen aan te geven en te respecteren, zonder te schoppen of te slaan. BJJ draait voornamelijk om grondgevechten, controle en submission. Er worden regelmatig wedstrijden en toernooien georganiseerd om de geleerde kennis van BJJ te testen. Jiu Jitsu Factory Culemborg organiseert zelfs het grootste Kids toernooi van de Benelux, de Batavi Open. Je kunt een gratis proefles volgen bij Jiu Jitsu Factory Culemborg, die gevestigd is in de Dojo van Sporthal Parijsch in Culemborg. Ze zijn aangesloten bij verschillende Jiu Jitsu organisaties.

Wil je weten wat Jiu Jitsu Factory Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jiu Jitsu Factory Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jiu Jitsu Factory Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jiu Jitsu Factory Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Jiu Jitsu Factory Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jiu Jitsu Factory Culemborg

Bezoekers bekeken ook