Judovereniging Anton Geesink

Judovereniging Anton Geesink is een Sportclub gelegen aan Parallelweg West 13 in Culemborg.

Meer informatie over Judovereniging Anton Geesink in Culemborg

Judovereniging 'Anton Geesink' is een vereniging die grotendeels uit vrijwilligers bestaat en zich richt op het toegankelijk houden van de judosport voor iedereen. Ze hebben ongeveer 170 leden van 4 tot 77 jaar oud, zowel jongens als meisjes, en bieden judo aan op recreatief en wedstrijdniveau. De vereniging heeft het keurmerk voor 2022-2023 verkregen en hecht veel waarde aan privacybescherming. Ze worden gesponsord door WEA Rivierenland en zijn uitgeroepen tot judoclub van het jaar 2021. Er is een actiepuntenlijst opgesteld na de Algemene Ledenvergadering, waarbij het belangrijkste punt is dat de voorzitter volgend jaar zal stoppen. Verder wordt er een Nationale Sportweek gehouden in september 2023 en is de zomerbrief voor het nieuwe seizoen uitgebracht.

Wil je weten wat Judovereniging Anton Geesink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judovereniging Anton Geesink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judovereniging Anton Geesink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judovereniging Anton Geesink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Judovereniging Anton Geesink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judovereniging Anton Geesink

Bezoekers bekeken ook