Keurslagerij Burggraaf

Keurslagerij Burggraaf is een Slagerij gelegen aan Zandstraat 6 in Culemborg.

Meer informatie over Keurslagerij Burggraaf in Culemborg

Bij Keurslager Burggraaf hebben ze sinds 1906 een passie voor vlees. Met hun ruime assortiment aan vleesproducten is het niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te bereiden. Ze bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Ze delen hun inspiratie graag met anderen via hun magazine Proef mee en recepten op hun website. De Keurslagerij is hun trots en ze gebruiken altijd verse ingrediënten om ambachtelijke producten te bereiden. Ook hebben ze cadeaukaarten die je kunt kopen en verzilveren bij elke Keurslager in Nederland. De waarde bepaal je zelf. Daarnaast hebben ze elke week een nieuw recept, zoals gestoofde runderlapjes met speculaaskruiden, vijgen en zilveruitjes. Bij Burggraaf keurslager proef je de passie voor het slagersvak zeker terug in hun producten.

Wil je weten wat Keurslagerij Burggraaf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Burggraaf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Burggraaf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Burggraaf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Keurslagerij Burggraaf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Burggraaf

Bezoekers bekeken ook