Dit moet je weten over de kinderboerderij Culemborg

De kinderboerderij Culemborg is een leuk uitje om samen met je kinderen te doen. Als je kinderen van dieren houden, is de kinderboerderij dé plek om naartoe te gaan. Kinderboerderij De Heuvel in Culemborg is een centrum voor kinderen om dieren te bekijken en te spelen. 

Wat is er te doen op de kinderboerderij Culemborg?

Op de kinderboerderij Culemborg zijn verschillende dingen te doen. Er zijn veel dieren te vinden, waaronder varkens, koeien, schapen, geiten, kippen en ezels. Daarnaast is er voor kinderen een grote speeltuin te vinden waar ze heerlijk kunnen spelen. 

Bij de kinderboerderij Culemborg is ook een buitenschoolse opvang te vinden. Als je het als ouder prettig vindt om je kind naar een opvang met dieren te doen, kan dit een goede optie zijn. Daarnaast biedt de kinderboerderij een centrum voor natuur en milieu. 

Praktische informatie over de kinderboerderij

Als je naar de kinderboerderij wilt gaan in Culemborg, moet je naar Weithusen 63 in Culemborg zijn. Er zijn parkeerplaatsen voor auto’s te vinden, maar het personeel heeft het liefst dat je met de fiets komt vanwege beperkte beschikbaarheid van deze parkeerplaatsen. De kinderboerderij Culemborg openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag tussen 10:00 en 17:00. 

Dit artikel delen

Culemborg Gezellig op de Veluwe

Culemborg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Culemborg. Op deCulemborggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deCulemborggids? Neem dan contact met ons op.