King's Palace

King's Palace is een Chinees restaurant gelegen aan Anthonie van Diemenstraat 3 in Culemborg.

Meer informatie over King's Palace in Culemborg

Bij Chinees restaurant King's Palace kunt u genieten van heerlijke Chinese gerechten, zowel klassieke als authentieke gerechten. Het restaurant biedt een uitgebreide keuze aan verschillende Chinese specialiteiten. U kunt er ook voor kiezen om de gerechten af te halen. Het restaurant is gevestigd aan de Anthonie van Diemenstraat 3 in Culemborg, Nederland. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 16:00 tot 21:30 uur, op zondag en feestdagen van 12:00 tot 21:30 uur. Daarnaast heeft de website een cookiebeleid waarin wordt uitgelegd welke cookies worden gebruikt en hoe u uw instellingen kunt aanpassen.

Wil je weten wat King's Palace verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van King's Palace of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij King's Palace? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je King's Palace het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar King's Palace reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. King’s Palace

Bezoekers bekeken ook