Klein Oostenrijk

Klein Oostenrijk is een Snowboardwinkel gelegen aan Parallelweg West 9 in Culemborg.

Meer informatie over Klein Oostenrijk in Culemborg

Dit jaar organiseert Klein Oostenrijk de testreis Winteropening 2023 in Sölden van 4 tot 7 november. De reacties van de deelnemers zijn positief, omdat ze verrast zijn door de grote verschillen tussen de verschillende modellen en merken van ski's en snowboards. Daarnaast is de winkel van Klein Oostenrijk ook in de zomer geopend en biedt een breed scala aan producten, zoals mountainbikes, sauna's, wandelschoenen en zonnebrillen. Ze hebben zelfs nieuwe Red Bull-zonnebrillen toegevoegd aan hun assortiment. Klein Oostenrijk is ook verantwoordelijk voor de Winteropening 2022, die plaatsvindt van 5 tot 8 november. De winkel staat bekend om zijn uitgebreide assortiment van ski's en snowboards van topmerken en biedt ook ski- en snowboardlessen aan. Kortom, Klein Oostenrijk is de perfecte plek voor wintersportliefhebbers.

Wil je weten wat Klein Oostenrijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klein Oostenrijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klein Oostenrijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klein Oostenrijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Klein Oostenrijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klein Oostenrijk

Bezoekers bekeken ook