Knobbout Slagerij

Knobbout Slagerij is een Slagerij gelegen aan Koopmansgildeplein 13 in Culemborg.

Meer informatie over Knobbout Slagerij in Culemborg

In 1935 begon opa Dik Knobbout met het bezorgen van vlees in de omgeving van Buren en vestigde zich later in Erichem. Zoon Anton nam de zaak over en zette het slachten van vee, worst maken en roken van vleeswaren voort. In 1997 namen Arno en Julian de zaak over en kochten ze de slagerij van Kroezen in Buren. Arno opende in 2011 een tweede winkel in Tiel, waar hij werd bijgestaan door zijn zonen William en Ruben. In 2017 kwam zoon Edwin in het bedrijf werken en nam het over in Culemborg. De worstmakerij verhuisde naar een groter pand in Buren. De slagerij staat bekend om de beste kwaliteit vlees van dieren die een gezond leven hebben gehad. Met de aankomende feestdagen bieden ze heerlijke hapjes en buffettafels aan. Slagerij Knobbout heeft diverse prijzen gewonnen op de VAS-beurs in Amsterdam. De openingstijden van de winkels in Buren, Tiel en Culemborg zijn vermeld.

Wil je weten wat Knobbout Slagerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knobbout Slagerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knobbout Slagerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knobbout Slagerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Knobbout Slagerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knobbout Slagerij

Bezoekers bekeken ook