KR8 Personal Training

KR8 Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Pascalweg 23c in Culemborg.

Meer informatie over KR8 Personal Training in Culemborg

Wij bij KR8 Personal Training bieden een complete aanpak om al jouw zorgen, onzekerheden en stress weg te nemen. Personal Training is persoonlijk en bij ons vind je de manier die bij jou past. Onze passie ligt in het overbrengen van de voordelen van krachttraining en we helpen je om gezonder, fitter en krachtiger te worden. Als eigenaren van KR8 Personal Training willen we jou op de best mogelijke manier helpen, met realistische handvaten en de juiste informatie. Onze trajecten omvatten onder andere 1:1 of 1:2 duo Personal Training, Small Group Training en Bootcamp. Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding en aandacht tijdens de trainingen, werken we met kleine groepen en zorgen we voor variatie en vooruitgang. We willen je helpen om fit en gezond te worden, zonder stress en met motivatie om consistent te blijven trainen. Meld je aan voor een gratis proefsessie of vrijblijvend gesprek en ontdek hoe onze personal training jou kan helpen om je doelen te bereiken.

Wil je weten wat KR8 Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KR8 Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KR8 Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KR8 Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar KR8 Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KR8 Personal Training

Bezoekers bekeken ook