Alle handige informatie over de kringloop Culemborg

Een kringloop Culemborg hoeft niet lastig te zijn om te vinden. Vooral als je weet waar je moet kijken, is het mogelijk om snel en eenvoudig een kringloop Culemborg te vinden. Het mooie aan Culemborg is dat hier verschillende kringlopen te vinden zijn. In totaal zijn er drie kringlopen en een tweedehands kledingwinkel te vinden in Culemborg. Op deze pagina krijg je te weten waar je deze kunt vinden en andere handige informatie over de kringlopen in Culemborg. 

De kringlopen in Culemborg op een rijtje

Een Culemborg kringloop is niet al te lastig om te vinden. Er zijn namelijk verschillende plekken waar je terecht kunt om tweedehands spullen te halen. In totaal zijn er vier mogelijkheden te vinden in Culemborg. Dat zijn:

Kringloopwinkel Bartje

De eerste mogelijkheid waar je naartoe kunt gaan, is kringloopwinkel Bartje in hartje Culemborg. Deze kringloopwinkel is te vinden aan de Meerlaan 25 in Culemborg. Het is mogelijk om hier verschillende gebruikte producten te kopen en naartoe te brengen. Hierbij moet je denken aan boeken, meubilair, huishoudelijke apparaten, kleding en speelgoed. 

Het is niet alleen mogelijk om de tweedehands spullen te kopen, want als je zelf nog spullen hebt die gebruikt kunnen worden, kun je die inleveren bij Kringloopwinkel Bartje. Daarnaast kun je genieten van een kopje koffie in de koffiehoek. Kringloop Bartje is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 16:00 en op zaterdag van 10:00 tot 13:00. 

Kringloopwinkel Habbekrats

Kringloopwinkel Habbekrats is een kleine kringloop Culemborg gelegen aan de Randweg 2. Net als kringloopwinkel Bartje kun je spullen brengen om in de winkel te laten leggen. Voordat je naar kringloopwinkel Habbekrats gaat, is het wel verstandig om te kijken naar de openingstijden. Deze kunnen nog wel eens verschillen. 

Social Return Culemborg kringloop

Social Return Culemborg kringloop is een grote kringloop in Culemborg. Deze kringloop is te vinden aan de Staalweg 16a. Naast het bezoeken van de winkel kun je ook je oude spullen inleveren. Ze zijn dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot en met 16:00. 

Stichting Staartje

Stichting Staartje is officieel gezien een vintagewinkel, wat eigenlijk gewoon een duur woord voor kringloopwinkel is. Het is mogelijk om hier veel kleding, meubilair en andere tweedehands spullen te kopen. Stichting Staartje is te vinden aan de Binnenpoort 10. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11:00 en 17:00. 

Picture of Nico
Nico

Mijn naam is Nico, geboren in 1990. Ik groeide op in een klein dorpje en ontdekte mijn passie voor technologie op jonge leeftijd. Nu ben ik een gedreven softwareontwikkelaar en geniet van elke uitdaging die op mijn pad komt.

Dit artikel delen

Culemborg Gezellig op de Veluwe

Culemborg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Culemborg. Op deCulemborggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deCulemborggids? Neem dan contact met ons op.