KRMULLER.COM

KRMULLER.COM is een IT-consultancy gelegen aan Staalweg 18 in Culemborg.

Meer informatie over KRMULLER.COM in Culemborg

K®MULLER.COM is een ICT servicebedrijf dat in 2006 is opgericht door Ronald Muller. Hoewel ze oorspronkelijk gericht waren op de verkoop van computermaterialen, hebben ze zich de laatste jaren meer gefocust op het bieden van service en andere diensten. Ze bieden nu servicecontracten aan, waarbij ze bij problemen met uw apparaat tegen geringe kosten langskomen. De voorrijkosten en eventuele te vervangen onderdelen vallen onder het contract. Daarnaast zijn ze aangesloten bij ICT Waarborg en kunt u sinds juli 2020 ook bij Mobielland terecht voor de reparatie van uw Smartphone. Als lid van K®MULLER.COM betaalt u geen reparatiekosten, alleen het te vervangen onderdeel. Let op: op al hun diensten en producten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Wil je weten wat KRMULLER.COM verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KRMULLER.COM of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KRMULLER.COM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KRMULLER.COM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar KRMULLER.COM reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KRMULLER.COM

Bezoekers bekeken ook