KRUIM Natuurbrood

KRUIM Natuurbrood is een Bakkerij gelegen aan Beesdseweg 1c in Culemborg.

Meer informatie over KRUIM Natuurbrood in Culemborg

KRUIM is een bakkerij die natuurlijk brood maakt. Ze hebben een café waar ze elke zaterdag tussen 10:00-13:00 te vinden zijn bij Stadsboerderij Caetshage met hun mobiele koffiebar en een gevarieerd aanbod van viennoiserie en patisserie. Het brood wordt op Franse wijze gebakken, met natuurlijke gisten, biologisch steengemalen meel en op een stenen vloer. Dit zorgt voor smaakvol, luchtig en gezond brood. Het gebruik van zuurdesem zorgt voor een smaakvolle korst en een luchtige en veerkrachtige structuur. Het brood is verkrijgbaar op verschillende adressen in Culemborg en Ophemert en kan ook gereserveerd worden via de winkel of besteld worden. KRUIM levert ook aan diverse horeca. Voor contact kun je mailen of bellen.

Wil je weten wat KRUIM Natuurbrood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KRUIM Natuurbrood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KRUIM Natuurbrood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KRUIM Natuurbrood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar KRUIM Natuurbrood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KRUIM Natuurbrood

Bezoekers bekeken ook