KUBUS WONEN

KUBUS WONEN is een Meubelwinkel gelegen aan Anthonie van Diemenstraat 34A in Culemborg.

Meer informatie over KUBUS WONEN in Culemborg

Kubus Wonen Culemborg is een winkel waar je terecht kunt voor meubels en interieurartikelen. Ze hebben een ruime keuze aan aanbiedingen, zoals de Monopoly eetbank, de Sascha stoel, het Next dressoir en nog veel meer. Daarnaast hebben ze ook nieuwe producten, zoals de Eetkamerstoel Semmi, de Gerke Fauteuil en de Milanello Wandkast. Ook hebben ze een lijst met bestsellers, waaronder de Eetkamerstoel Condor en de Eetkamerstoel Ferro. De winkel is geopend op bepaalde tijden en de prijzen zijn inclusief btw.

Wil je weten wat KUBUS WONEN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KUBUS WONEN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KUBUS WONEN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KUBUS WONEN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar KUBUS WONEN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KUBUS WONEN

Bezoekers bekeken ook