Kwalitaria Vluchtheuvel - Culemborg

Kwalitaria Vluchtheuvel - Culemborg is een Cafetaria gelegen aan Chopinplein 13 in Culemborg.

Meer informatie over Kwalitaria Vluchtheuvel - Culemborg in Culemborg

Kwalitaria Vluchtheuvel in Culemborg is dé snackbar waar je echt lekker eten kunt krijgen. Ze hebben de lekkerste friet, snacks en verantwoorde hamburgers van oer-Hollands rundvlees op een knapperige biologische bol. Daarnaast kun je ook genieten van romig softijs of ijskoude milkshakes. Wat uniek is aan Kwalitaria is dat ze elk seizoen een verrassend nieuwe milkshake smaak hebben. Ook aan de kinderen is gedacht, met een kindermenu waar altijd een gratis speeltje bij zit. Of je nu kiest voor friet, snacks of een burger, het wordt een smakelijke ervaring voor het hele gezin. Je kunt Kwalitaria Vluchtheuvel vinden op het Chopinplein 13 in Culemborg. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer (+31)345519890 of via e-mail devluchtheuvel@kwalitaria.nl. Kwalitaria staat voor kwaliteit en ze streven ernaar om altijd het beste te bieden. Ze vinden het belangrijk om plezier te hebben in wat ze doen en streven ernaar om het elke keer weer beter te maken. Wil je op de hoogte blijven van lekkere acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Kwalitaria. Daarnaast kun je ook de Kwalitaria app downloaden voor iOS of Android.

Wil je weten wat Kwalitaria Vluchtheuvel - Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kwalitaria Vluchtheuvel - Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kwalitaria Vluchtheuvel - Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kwalitaria Vluchtheuvel - Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Kwalitaria Vluchtheuvel - Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kwalitaria Vluchtheuvel – Culemborg

Bezoekers bekeken ook