La Trottola

La Trottola is een Restaurant gelegen aan Tollenstraat 26 in Culemborg.

Meer informatie over La Trottola in Culemborg

La Trottola is een authentiek Italiaans restaurant gelegen in de binnenstad van Culemborg. Ze hebben onlangs hun menu vernieuwd en nodigen iedereen uit om het snel te komen proeven. Reserveringen kunnen worden gemaakt via de reserveringspagina, telefoon of e-mail. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 17:30-24:00 uur. Bij La Trottola kunt u genieten van puur en authentiek Italiaans eten, bereid met producten van de beste kwaliteit. Ze streven ernaar om hun bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en maken gebruik van cookies op hun website.

Wil je weten wat La Trottola verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Trottola of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Trottola? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Trottola het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar La Trottola reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Trottola

Bezoekers bekeken ook