Landelijkezitmeubelen

Landelijkezitmeubelen is een Woonwinkel gelegen aan Anthonie van Diemenstraat 8B in Culemborg.

Meer informatie over Landelijkezitmeubelen in Culemborg

Bij LandelijkeZitmeubelen kun je terecht voor een nieuw meubel zoals een bank, tafel, fauteuil of eetkamerstoelen. De meubels worden persoonlijk voor jou gemaakt en zijn dus uniek. Daarnaast wordt er bij de productie rekening gehouden met mens en milieu en is de werkwijze efficiënt, waardoor de meubels tot wel 50% voordeliger zijn. Naast meubels biedt LandelijkeZitmeubelen ook buitenmeubels, hockers, kussens, plaids, vloerkleden en onderhoudsproducten aan. Voor contact kun je bellen naar 0031-637002229 of een e-mail sturen naar info@landelijkezitmeubelen.nl. Het KVK-nummer is 87257017, het BTW-nummer is NL004382409B47 en het bankrekeningnummer is NL36RABO0199431892. De fysieke winkel bevindt zich aan de Anthonie van Diemenstraat 8B in Culemborg.

Wil je weten wat Landelijkezitmeubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landelijkezitmeubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landelijkezitmeubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landelijkezitmeubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Landelijkezitmeubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landelijkezitmeubelen

Bezoekers bekeken ook