Langhorst Stoffen

Langhorst Stoffen is een Stoffenwinkel gelegen aan Everwijnstraat 12 in Culemborg.

Meer informatie over Langhorst Stoffen in Culemborg

Stoffenhuis Langhorst, de handwerkwinkel in Culemborg, is weer open en volgt de laatste trend op modegebied. Ze hebben een grote keuze aan kledingstoffen, nieuwe patronen, fournituren en breigaren. Yvonne Langhorst heeft de winkel in 1988 overgenomen van haar ouders en ze willen graag hun klanten op de hoogte houden van de laatste trends. De contactgegevens van de winkel zijn Everwijnstraat 12, 4101CG Culemborg, telefoonnummer 0345530226 en e-mailadres stoffenhuislanghorst@kpnplanet.nl. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 09.30 - 17.30 uur en zaterdag van 09.00 - 16.30 uur. Momenteel is de winkel gesloten, maar alleen open voor kledingreparatie.

Wil je weten wat Langhorst Stoffen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Langhorst Stoffen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Langhorst Stoffen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Langhorst Stoffen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Langhorst Stoffen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Langhorst Stoffen

Bezoekers bekeken ook