Lekkers aan de Lek

Lekkers aan de Lek is een Koffiebar gelegen aan Varkensmarkt 14 in Culemborg.

Meer informatie over Lekkers aan de Lek in Culemborg

In het weekendcafé van Lekkers aan de Lek kun je op vrijdag, zaterdag en zondag genieten van een heerlijk kopje koffie, een taartje of een lunch. De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00. Het café is een gezellige plek om te ontspannen en te genieten van lekker eten en drinken. Je kunt er terecht voor een gezellige middag met vrienden of familie, of gewoon om even tot rust te komen. Het café is gevestigd aan de Lek en biedt een prachtig uitzicht op het water. Kom langs en laat je verwennen met heerlijke lekkernijen en een warme sfeer.

Wil je weten wat Lekkers aan de Lek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lekkers aan de Lek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lekkers aan de Lek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lekkers aan de Lek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Lekkers aan de Lek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lekkers aan de Lek

Bezoekers bekeken ook