Letica Nail & Beautysalon

Letica Nail & Beautysalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Slotstraat 2 in Culemborg.

Meer informatie over Letica Nail & Beautysalon in Culemborg

Nicole van Gasteren is een gediplomeerde nagelstyliste die sinds 1996 actief is in het vak. Ze begon haar carrière nadat ze zelf gestopt was met nagelbijten dankzij een nagelstyliste. Hierdoor groeide haar interesse in nagelstyling en volgde ze een opleiding in Amsterdam en aanvullende cursussen bij Magnetic. In 1996 opende ze haar eigen salon genaamd Nikki's nailstudio, maar moest helaas stoppen vanwege het overlijden van haar vader. In 2008 begon de drang om weer te gaan nagelen en opende ze de salon Letica. Handen zijn het eerste waar mensen naar kijken, daarom bezoeken steeds meer mensen een nagelstudio, om verschillende redenen zoals feestjes, trouwerijen of sollicitatiegesprekken. Iedereen heeft zijn eigen reden om zijn nagels te laten doen, of het nu nagelproblemen zijn of gewoon om de handen mooi te laten verzorgen. Na een bezoek aan Nicole's nagelstudio kunnen de nagels weer gezien worden, met diverse systemen zoals kunstnagels en spa manicures.

Wil je weten wat Letica Nail & Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Letica Nail & Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Letica Nail & Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Letica Nail & Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Letica Nail & Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Letica Nail & Beautysalon

Bezoekers bekeken ook