Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Koopmansgildeplein 14 in Culemborg.

Meer informatie over Lidl in Culemborg

In de webshop zijn er verschillende aanbiedingen te vinden, zoals een shopruiming, Sinterklaascadeaus, herfstpannen, wintersportartikelen, wellness-artikelen, regenmode en verlichting. Daarnaast is er de mogelijkheid om extra korting te krijgen met Lidl Plus. Er is ook een deal van de dag, namelijk een RVS barbecuebestekset van Grillmeister. Verder zijn er folders van deze week beschikbaar en worden verschillende merken zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara benoemd. Er zijn ook bestsellers en het is mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief. De contacttijden zijn van maandag t/m vrijdag 8:00 - 21:00 uur en op zaterdag en zondag 09:30 - 18:00 uur. Er is ook informatie beschikbaar over service, nieuwsbrief, betalingsmogelijkheden, levering en de mogelijkheid om de Lidl app te downloaden. Ten slotte is Lidl ook actief op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook