Logement 'De Appelgaard'

Logement 'De Appelgaard' is een Bed & Breakfast gelegen aan Beusichemsedijk 12A in Culemborg.

Meer informatie over Logement 'De Appelgaard' in Culemborg

Logement de Appelgaard is een bijzondere plek gelegen achter de dijk van de rivier de Lek, vlakbij het historische stadje Culemborg. Het is een voormalige boerderij met fruit en koeien die is ontwikkeld tot een heerlijk logement waar gasten tot rust kunnen komen. Er zijn verschillende gastenverblijven beschikbaar, waaronder het vrijstaande 'Huisje Weltevree' en de volledig uitgeruste appartementen 'Gravenstein' en 'Brederode'. Daarnaast is er ook een sfeervolle Boerderijkamer. De accommodatie is geschikt voor 2 tot 4 personen en biedt diverse terrassen en plekken in de boomgaard om van het buitenleven te genieten. Daarnaast is Logement de Appelgaard ook ideaal voor familie- of vriendenweekenden, aangezien het mogelijk is om de complete accommodatie af te huren. Er is plaats voor maximaal zeventien personen. Reserveren kan online en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Logement 'De Appelgaard' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Logement 'De Appelgaard' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Logement 'De Appelgaard'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Logement 'De Appelgaard' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Logement 'De Appelgaard' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Logement ‘De Appelgaard’

Bezoekers bekeken ook