LVL Style - medische hulpmiddelen

LVL Style - medische hulpmiddelen is een Kledingwinkel gelegen aan Frisolaan 13 in Culemborg.

Meer informatie over LVL Style - medische hulpmiddelen in Culemborg

LVL Style biedt een breed scala aan elastische medische riemen en banden, gemaakt van materialen zoals angora en merinowol, voor verschillende doeleinden. Ze hebben rugwarmers, postoperatieve buikbanden, schoudersteunen, navelbreukbanden en meer. Deze producten bieden ondersteuning en comfort tijdens herstel na operaties, bij rugproblemen en zelfs tijdens de zwangerschap. Daarnaast bieden ze ook corrigerend ondergoed, zoals shapewear en buikbanden voor na een keizersnede, en voedingsondergoed zoals voedings-BH's en slips. Ze hebben ook compressiekousen en een plaid gemaakt van 100% merinowol. Met LVL Style kun je met liefde voor jezelf leven en de ondersteuning krijgen die je nodig hebt.

Wil je weten wat LVL Style - medische hulpmiddelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LVL Style - medische hulpmiddelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LVL Style - medische hulpmiddelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LVL Style - medische hulpmiddelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar LVL Style - medische hulpmiddelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LVL Style – medische hulpmiddelen

Bezoekers bekeken ook