Lydia's Hairfashion (Kapper Culemborg / Kapsalon Culemborg)

Lydia's Hairfashion (Kapper Culemborg / Kapsalon Culemborg) is een Kapper gelegen aan Zandstraat 109 in Culemborg.

Meer informatie over Lydia's Hairfashion (Kapper Culemborg / Kapsalon Culemborg) in Culemborg

Bij Lydia's Hairfashion, een kapsalon en haarwerken in Culemborg, kunt u terecht voor diverse behandelingen zoals knippen, kleuren, highlights, folies, balayage en haarwerken. De salon bevindt zich aan de rand van het centrum en parkeren is gratis. Met ruim 25 jaar ervaring, zit het kappersvak in hun genen. De salon heeft elf enthousiaste medewerkers die zowel mannen, vrouwen als kinderen helpen. Bij Lydia's Hairfashion kunt u gemakkelijk online een afspraak maken. Het adres van de salon is Zandstraat 109, 4101EE Culemborg. Ze zijn ook gecertificeerd haarwerk specialist en hebben een portfolio van haarwerken. De contactgegevens zijn: T. 0345 512 123 en E. info@lydiashairfashion.nl.

Wil je weten wat Lydia's Hairfashion (Kapper Culemborg / Kapsalon Culemborg) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lydia's Hairfashion (Kapper Culemborg / Kapsalon Culemborg) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lydia's Hairfashion (Kapper Culemborg / Kapsalon Culemborg)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lydia's Hairfashion (Kapper Culemborg / Kapsalon Culemborg) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Lydia's Hairfashion (Kapper Culemborg / Kapsalon Culemborg) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lydia’s Hairfashion (Kapper Culemborg / Kapsalon Culemborg)

Bezoekers bekeken ook