Maatschap Isfordink en Douven

Maatschap Isfordink en Douven is een Huisarts gelegen aan Prins Bernhardstraat 1 in Culemborg.

Meer informatie over Maatschap Isfordink en Douven in Culemborg

Op donderdag 2 november is Medisch Centrum de Fonteijn de hele dag gesloten vanwege een nascholing voor alle huisartsen. Alleen telefonisch zijn ze bereikbaar voor spoedgevallen. De praktijk blijft gesloten zoals op een feestdag, dus urines kunnen niet worden langsbrengen. In de ochtenden kan er gebeld worden voor afspraken, visites en vragen, maar bij voorkeur niet op maandagochtend vanwege de drukte. 's Middags is de praktijk bereikbaar voor vragen die niet kunnen wachten tot de volgende ochtend, maar afspraken maken of een visite aanvragen is dan niet mogelijk. Voor dringende spoedeisende zaken is de praktijk bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. In het Medisch Centrum zijn ook andere praktijken en een apotheek gevestigd. Bij verwondingen of spoedeisende klachten kan er direct met de praktijk gebeld worden. Voor levensbedreigende situaties wordt aangeraden om het noodnummer 112 te bellen. Er wordt ook informatie gegeven over MijnGezondheid.net, rijbewijskeuringen, het wisselen van merk medicijnen, en het bezoeken van een waarnemer in plaats van de vertrouwde praktijkondersteuner. Als een afspraak niet wordt nagekomen zonder bericht kan er een rekening van €20 worden ontvangen.

Wil je weten wat Maatschap Isfordink en Douven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap Isfordink en Douven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap Isfordink en Douven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap Isfordink en Douven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Maatschap Isfordink en Douven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap Isfordink en Douven

Bezoekers bekeken ook