Marijn Slappendel

Marijn Slappendel is een gelegen aan Annie Romein-Verschoorpad 12 in Culemborg.

Meer informatie over Marijn Slappendel in Culemborg

Marijn Slappendel is een organist en orgelmaker. Hij verdeelt zijn tijd tussen het bespelen van orgels en zijn werk als orgelmaker bij Elbertse & Van Vulpen Orgelmakers. Hij woont in de duurzame wijk Eva Lanxmeer in Culemborg, waar hij geniet van de Stadsboerderij voor verse groenten en fruit. Als vaste bespeler van de orgels in de Grote of Barbarakerk in Culemborg speelt hij voornamelijk Bach, maar hij zou graag meer César Franck spelen. Marijn houdt ook van zingen en is koordirigent. Hij werkt als docent en deelt graag zijn liefde voor muziek en het orgel met zijn leerlingen. Hij begon met klavecimbel spelen om barokke kamermuziek te maken, en het klavecimbel geeft hem nu zowel vreugde als frustratie. Marijn heeft ook veel werkervaring als orgelmaker, cantor-organist, continuospeler, klavecinist, docent en dirigent. Hij heeft opleidingen gevolgd in orgel, koordirectie, kerkmuziek, klavecimbel en basso continuo. Hij heeft ook verschillende klavecimbels en een virginaal gebouwd.

Wil je weten wat Marijn Slappendel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marijn Slappendel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marijn Slappendel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marijn Slappendel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Marijn Slappendel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marijn Slappendel

Bezoekers bekeken ook