MATS Kinderyoga & Theater

MATS Kinderyoga & Theater is een Yogastudio gelegen aan Buiten Molenstraat 7 in Culemborg.

Meer informatie over MATS Kinderyoga & Theater in Culemborg

MATS Kinderyoga & Theater is een plek waar kinderen van 2 t/m 12 jaar kunnen groeien. Net zoals een boom ieder jaar een jaarring erbij krijgt, groeien kinderen ook. Naast de verplichte schoolvakken is het belangrijk dat kinderen tijd besteden aan het ontdekken van zichzelf. Bij MATS kunnen kinderen op hun eigen tempo en op hun eigen manier groeien. Dit gebeurt spelenderwijs, waarbij plezier, fantasie en respect voor elkaar centraal staan. Volg MATS op Facebook of via de nieuwsbrief voor meer informatie. Contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat MATS Kinderyoga & Theater verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MATS Kinderyoga & Theater of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MATS Kinderyoga & Theater? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MATS Kinderyoga & Theater het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar MATS Kinderyoga & Theater reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MATS Kinderyoga & Theater

Bezoekers bekeken ook