Matteos herstoffering

Matteos herstoffering is een Stofferingszaak gelegen aan Parallelweg Oost 21 in Culemborg.

Meer informatie over Matteos herstoffering in Culemborg

Welkom bij Matteos Meubel(her)stoffering! Bij Matteos kunt u terecht voor het herstofferen, bekleden en/of repareren van uw meubels. Ze hebben een vast team van stoffeerders die uw interieur kunnen vernieuwen in korte tijd. Met hun vaste partners bieden ze sterke stoffen, lederlook en leder aan. Ze bieden vrijblijvend advies en offertes op maat. Matteos kan u helpen met het herstofferen van uw bank, fauteuil, eetkamerstoel of antieke stoel. Ze hebben een assortiment van verschillende soorten stof, leder en lederlook in diverse kleuren. Daarnaast kunnen ze ook restauraties uitvoeren, zoals het verhogen of vernieuwen van zittingen en het opknappen van frames, leuningen, poten en armen. Voor advies op maat kunt u bij Matteos terecht, ze kunnen u adviseren over welke stof het beste bij uw meubel past en kunnen al uw vragen beantwoorden over kleuren en stofeigenschappen. Neem contact op met Matteos voor een afspraak en bekijk hun portfolio. Het proces van herstofferen begint met het kiezen van de stof, leder of lederlook en daarna wordt de oude bekleding verwijderd. Vervolgens wordt de romp van het meubel gerepareerd en indien nodig worden schuim en vering vervangen. De stukken stof worden op maat gesneden en gestikt met eventuele siernaden. Na controle wordt de bekleding op het meubel aangebracht, met als resultaat een nieuw bekleed meubel waar u.

Wil je weten wat Matteos herstoffering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Matteos herstoffering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Matteos herstoffering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Matteos herstoffering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Matteos herstoffering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Matteos herstoffering

Bezoekers bekeken ook