Medisch Pedicure Culemborg

Medisch Pedicure Culemborg is een Schoonheidssalon gelegen aan Meerlaan 5 in Culemborg.

Meer informatie over Medisch Pedicure Culemborg in Culemborg

Vanwege de drukte is er op dit moment een tijdelijke klantenstop bij Medisch Pedicure Culemborg. Jolanda de Beus is al vele jaren pedicure in Culemborg. Ze heeft haar pedicure diploma behaald in 2001 en heeft daarna ook de aantekeningen Diabetisch en Reumatische voetzorg behaald. In 2017 heeft ze het diploma Medisch Pedicure behaald, waardoor ze nu ook medische voetproblemen mag behandelen. Jolanda blijft zichzelf ontwikkelen door het volgen van bij- en nascholing en is lid van branchevereniging ProVoet en het Kwaliteitsregister Pedicure (KRP). ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en medisch pedicures en zorgt ervoor dat zij altijd over een erkend diploma beschikken en volgens strikte hygiëne richtlijnen werken. Het Kwaliteitsregister voor Pedicures zorgt voor kwaliteitsbewaking en pedicures moeten aan verschillende kwaliteitsnormen voldoen, waaronder vakbekwaamheid, het hygiënisch uitoefenen van het beroep en het bijhouden van kennis en kunde op het vakgebied.

Wil je weten wat Medisch Pedicure Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicure Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicure Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicure Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Medisch Pedicure Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Pedicure Culemborg

Bezoekers bekeken ook