MetHout

MetHout is een Meubelwinkel gelegen aan Anthony van Lalainglaan 41 in Culemborg.

Meer informatie over MetHout in Culemborg

Methout Meubelmakerij is gespecialiseerd in maatwerk en levert unieke meubels. Na het eerste contact gaat de meubelmaker langs bij de klant om de wensen te bespreken en deze te vertalen naar een duidelijk idee. Het voorstel wordt afgestemd op de wensen en de ruimte waar het meubel geplaatst gaat worden. Op basis van een schets kan een indicatie gegeven worden van de benodigde tijd en kosten. Tijdens het productieproces is het mogelijk om de werkplaats te bezoeken en de vorderingen te bekijken en details te bespreken. Naast maatwerk ontwikkelt Methout ook zelf producten, vaak gemaakt van restmateriaal uit het atelier. Chris Verbiest, de meubelmaker, vindt het vak aantrekkelijk omdat hij met hout iets kan maken wat er prachtig uitziet, functioneel is en energie geeft aan de ruimte. Elke dag leert hij bij en streeft hij ernaar om steeds betere en mooiere meubels te maken. Methout is gevestigd op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht en verwelkomt geïnteresseerden graag.

Wil je weten wat MetHout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MetHout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MetHout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MetHout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar MetHout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MetHout

Bezoekers bekeken ook