Meubelmaatwerk company

Meubelmaatwerk company is een Meubelgroothandel gelegen aan Staalweg 2 in Culemborg.

Meer informatie over Meubelmaatwerk company in Culemborg

Meubelmaatwerk Company is een specialist in kwalitatief zitmeubilair. Ze bieden maatwerkoplossingen en advies op maat, waarbij ze gebruik maken van sterke materialen voor optimaal comfort. De constructie van hun meubels heeft 10 jaar garantie en de bekleding heeft 2 jaar garantie. Ze produceren maatwerk zitmeubelen voor verschillende doelgroepen, zoals binnenhuisarchitecten, projectinrichters, ontwerpers en particulieren. De meubels worden gemaakt van hoogwaardig beukenhout, plaatmateriaal en koudschuim, en de zittingen zijn staal geveerd voor ultiem zitcomfort. Klanten kunnen de gewenste zitcomfort ervaren en een rondleiding krijgen in de fabriek tijdens een bezoek aan de showroom. Daarnaast bieden ze ook andere meubelstukken aan, zoals eetkamerbanken, ronde banken, loungebanken, modulaire banken, poefen, wandpanelen, hoofdborden en akoestisch meubilair. Klanten kunnen via de website een offerte aanvragen of direct advies krijgen door contact op te nemen met Meubelmaatwerk Company. Het bedrijf werkt graag op afspraak voor een persoonlijke service. Ze zijn actief op social media en hun contactgegevens zijn te vinden op de website. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van nationale feestdagen en een zomersluiting in week 30/31/32.

Wil je weten wat Meubelmaatwerk company verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelmaatwerk company of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelmaatwerk company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelmaatwerk company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Meubelmaatwerk company reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelmaatwerk company

Bezoekers bekeken ook