Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw

Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw is een Meubelmakerij gelegen aan Parallelweg West 19 in Culemborg.

Meer informatie over Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw in Culemborg

Bij Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw kunt u terecht voor het stofferen en herstofferen van uw meubels. Ze leveren fauteuils direct van de fabriek en deze kunnen in verschillende houtkleuren gespoten worden. Er is een ruime keuze uit meer dan 5000 stoffen en lederstalen, en de fauteuils kunnen aangepast worden naar wens. U kunt zelfs komen proefzitten. Daarnaast geeft de meubelstoffeerderij advies over de beste verzorgingsproducten voor uw meubels en hoe u deze moet gebruiken. Ze hebben een showroom in Culemborg waar u welkom bent en waar u ook verschillende materialen kunt kopen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdagochtend.

Wil je weten wat Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw

Bezoekers bekeken ook