Nene’s Curls

Nene’s Curls is een Kapper gelegen aan Zandstraat 8 in Culemborg.

Meer informatie over Nene’s Curls in Culemborg

Bij Nene's Curls kun je terecht voor een haarbehandeling speciaal voor krullen. Op de website kun je reviews lezen van andere klanten om te ontdekken hoe zij hun behandeling hebben ervaren. Alle informatie die je nodig hebt, zoals openingstijden en contactgegevens, is beschikbaar. Behandelingen vinden alleen plaats op afspraak. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur, op zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur en op maandag en zondag is de salon gesloten. Je kunt contact opnemen via e-mail, telefoonnummer of het salonadres.

Wil je weten wat Nene’s Curls verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nene’s Curls of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nene’s Curls? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nene’s Curls het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Nene’s Curls reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nene’s Curls

Bezoekers bekeken ook